Latest News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibur ridiculus mus.

News

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetlit. Aenean eget dolor.

αιμορροιδες θεραπεια μεθοδος γρηγοριαδη

HEMORROIDET: METODA MODERNE,PA DHIMBJE DHE PA PREZENCË GJAKU E TRAJTIMIT TË TYRE

Patologjia e hemorroideve, të njohura për publikun e gjerë si "majasëlli", është një nga sëmundjet më të zakonshme që përjetojnë  njerëzit e të gjitha moshave dhe ndikon ndjeshëm  e negativisht në cilësinë e jetës së tyre…

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Μbipesha në fëmijëri dhe gjatë adoleshencës përbën një fenomen që ka marrë përmasa shpërthyese në vendet e zhvilluara. Një fenomen, shkaqet e të cilit duhet të kërkohet në familje dhe në mjedisin më të gjerë shoqëror…
γαστρικο μανίκι

ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙ: 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ

Shoku ynë Jorgo 5 muaj pas mëngës gastrike dhe pamja e tij flet vetë! Jo vetëm që ka një rezultat të mrekullueshëm estetik, por edhe shkëlqen nga shëndeti!  
γαστρικο μανικι

Mëngën Gastrike nga Dr. S. Gabriel.

Gjithë gëzim Irini dhe e dobësuar me 40 kg, 3 muaj pas ndërhyrjes me mëngën gastrike nga Dr. S. Gabriel. Ndryshimi i saj është mbresëlënës! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Having…
ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙ

ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Χειρουργήθηκε πριν απο έναν μήνα με Γαστρικο Μανίκι απο τον Dr.S.Gabriel και ειναι ευγνώμων για τη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη και της…
αχαλασια οισοφαγου

AKALAZIA EZOFAGEALE: GJITHÇKA PËR TRAJTIMIN E SËMUNDJES SË RRALLË

Shpesh herë shumë njerëz ngatërrojnë Akalazinë Ezofageale me sëmundjen e refluksit gastroezofageal. Disa nga simptomat - si i ashtuquajturi ’’urthi’’ - mund të duken të ngjashme te pacientin, por në realitet kjo është një…

This post is also available in: GreekEnglishBulgarian