Fushat e Specializimit

Kirurgjia e obezitetit

Kirurgjia e obezitetit ose ndryshe mjekësia e obezitetit është procedurë kirurgjikale serioze, e cila ka për qëllim krijimin e një sistemi më të vogël tretës dhe ndihmon në humbjen e…

Onkologji Kirurgjikale dhe e Sistemit Tretës

Onkologjia kirurgjikale merret me heqjen kirurgjikale të neoplazmave. Vitet e fundit shkencëtarët kanë studiuar më shumë sëmundjen dhe është shënuar progres i madh në përballimin e saj….

Kirurgjia e hernies

Hernie quhet rënia dhe projeksioni i një pjese të zorrës për arsye të dobësimit të një pjese të paretit abdominal. Ekzistenca e hernies konstatohet lehtë nga pacienti, i cili kur ndodhet…

LASER SURGERY

Mjekësia ka qenë duke u përpjekur për një kohë të gjatë për të përfituar nga efektet e dobishme të lazerit në kirurgji. Kohët e fundit aplikimi i fibër optike lazer ku ajo zbatohet …

Dëshmitarët Personalë

Lexoni se çfarë kanë thënë pacientët tanë për punën tonë.

Materiali audiovizual

Përvoja jonë është kapur përmes lente.

Përgjigje ndaj pyetjeve

Merrni një vizitë në FAQ tonë.

Lexoni ato

Lajmet e fundit

γαστρικο μανικι γαστρικο bypass

INSTAGRAM

FACEBOOK

25

Vitet e
përvojës

26.500

Pacientët e kënaqur

46

Pjesëmarrja në konferenca

20

Specializimi kronik Kirurgjia e obezitetit

Anëtar i Shoqërisë Greke të Kirurgjisë së Obamës dhe Shoqatës Botërore të Kirurgjisë së Obesitetit (IFSO)

693 240 6019

Komunikoni me telefon me z. Gabriel vetë për çdo çështje që ka të bëjë me problemin tuaj shëndetësor.

Na vizitoni

Në zyrën tonë në zemër të Athinës. Zalokosta 4, Sheshi Syntagma.

Na dërgoni një email

Na kontaktoni në sotiris@sgavriil.gr dhe ne do të përgjigjemi sa më shpejt të jetë e mundur.

This post is also available in: GreekEnglishBulgarian