TEKNIKË BOTOXI GASTRIK – DR. S. GABRIEL.

Botox-i gastrik realizohet endoskopikisht pa ndërhyrje kirurgjikale. Gjatë kësaj teknike bëhet injektimi i botox-it në një pikë specifike në stomak.

Ky injektim ulë nivelin e hormonit «grelinë» me rezultat të ulet ndjesia e urisë konsumi i ushqimeve dhe të rritet metabolizmi.

Teknika e botox-it gastrik i drejtohet personave mbipeshë të cilët dëshirojnë të ulin peshën e tyre trupore ose individëve që dëshirojnë të humbasin kile për arsye estetike.

Botox-i gastrik ka rezultate shumë të mira në gra që marrin kile shtesë gjatë menopauzës ose te gratë që kanë marrë pak kile shtesë pas shtazanisë

γαστρικο botox

Botox-i gastrik ju drejtohet madje edhe pacientëve që kanë kryer ndonjë teknikë kundër obezitetit, ajo ka shkuar mirë por me kalimin e viteve ata kanë shtuar sërish peshë. Teknika e botox-it gastrik nuk i drejtohet pacientëve me obezitet patologjik të cilët realisht kanë nevojë për ndonjë ndërhyrje (mëngën gastrike, mini gastric bypass, unaza gastrike, palosja gastrike).

γαστρικο μποτοξ

Më konkretisht teknika e botox-it gastrik, pavarësisht se aplikohet gjatë viteve të fundit, ka relativisht rezultate pozitive dhe ç’është më e rëndësishmja nuk sjell komplikacione. Avantazhi i saj kryesor  është se nuk ka nevojë për ndërhyrje kirurgjikale, por nevojitet vetëm një gastroskopi. Botox-i gastrik duhet të realizohet vetëm nga mjekë të specializuar.

Γαστρικο μποτοξ

Μετά το Γαστρικο Μποτοξ από τον Δρ. Σωτήρη Γαβριήλ


Γαστρικο μποτοξ

Έχασε 22 κιλά μέσα σε 3,5 μήνες μετά το Gabriel’s Γαστρικο Μποτοξ

PYETJE TË SHPESHTA

SA KILE DO TË HUMBASË ME BOTOX-IN GASTRIK

Botox-i gastrik është një teknikë që imiton mëngën gastrike. Sidoqoftë, aplikohet me gastroskopi dhe jo me ndërhyrje kirurgjikale. Teknika e botox-it gastrik i drejtohet personave mbipeshë që dëshirojnë të ulin peshën e tyre trupore ose personave që duan të humbasin disa kile për arsye estetike. Botox-i  gastrik  është metoda ideale për ata që kanë marrë rastësisht kile shtesë pas  pushimeve ose pas një shtatzanie. Gjithashtu kjo është metoda ideale për njerëzit që në të shkuarën kanë bërë operacion (mëngën gastrike, bypass gastrik, palosje gastrike, etj.) dhe shfaqin një ripërsëritje të mbipeshës.

ÇMIMI  i BOTOX-it GASTRIK

Botox-i gastrik është opsioni i përballueshëm dhe ekonomik për humbjen e peshës pasi është një metodë që imiton mëngën gastrike dhe rezultatet e tij janë spektakolare pa ndërhyrje kirurgjikale.

This post is also available in: GreekEnglishBulgarian