Συχνες Ερωτησεις για τον Γαστρικο Δακτυλιο

Ειναι τεχνικη που εχει πια ξεπεραστει;

Όχι, ο δακτύλιος συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον για μερικές κατηγορίες ανθρώπων με μικρή παχυσαρκία, ή ευκαιριακά κιλά ή ασθενείς που θέλουν να κάνουν μικρές παρεμβάσεις στον οργανισμό τους. Σήμερα πλέον υπάρχουν και άλλες τεχνικές όπως η γαστρική πτύχωση και το γαστρικό μανίκι, επομένως μία κατηγορία ανθρώπων επιλέγει αυτές τις τεχνικές.

Οι άνθρωποι που έχουν βάλει δακτύλιο πρέπει να αλλάξουν τεχνική;

Αν οι ασθενείς που έχουν βάλει δακτύλιο έχουν καλή απώλεια κιλών, πρέπει να παραμείνουν σε αυτή την τεχνική και να μην σκέφτονται άλλες τεχνικές που νομίζουν ότι είναι πιο σύγχρονες.

Πρέπει ο δακτύλιος να αφαιρείται κάποια στιγμή;

Αν οι ασθενείς που έχουν τοποθετήσει γαστρικό δακτύλιο έχουν καλή πορεία και καλή απώλεια κιλών, πρέπει να τον αφήσουν στον οργανισμό τους όσο καιρό θέλουν και αν αποφασίσουν να τον αφαιρέσουν πρέπει να γίνει με συγκεκριμένη διαδικασία. Τον χαλαρώνουμε και αν μετά από κάποιους μήνες δεν έχουν πάρει κιλά, τότε μπορούν να τον αφαιρέσουν. Σε ασθενείς που παρουσιάζουν υποτροπή παχυσαρκίας με τον δακτύλιο ή σε περίπτωση που ο δακτύλιος έχεις γλιστρήσει ή έχει κάνει διάβρωση στο στομάχι, τότε πρέπει να αφαιρείται.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *