Μηνιαίο Project μέσω της σελίδας μας με μεγάλο δώρο μια πλαστική επέμβαση αποκατάστασης!

🔶️ Έχει ήδη ξεκινήσει στη σελίδα μας ένα νέο μεγάλο project! Καλούμε ολους τους ασθενείς μας να συμμετέχετε σε αυτό στέλνοντας μας τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες σας ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την επέμβαση παχυσαρκίας by Dr.S.Gabriel σε σκηνές που θα έχετε σκηνοθετήσει οι ίδιοι, όσο πιο εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες θεωρείτε!
🔶️ Οι φωτογραφίες αυτες θα κοινοποιούνται στο Facebook και το Instagram του ιατρού και στο τέλος του μήνα μέσω κλήρωσης θα χρηματοδοτούμε για έναν πρώην ασθενή μας, μια ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σε συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό Στρατή Γαβριήλ. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όσους μας εμπιστεύτηκαν.
🔶️ Μοναδική προϋπόθεση η κοινοποίηση της προσωπικής φωτογραφίας της αλλαγής και του project στο ατομικό προφίλ του συμμετέχοντα.
🔶️ Το project θα τρέχει συνέχεια και η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται μια φορά κάθε μήνα καθώς υπάρχει δυνατότητα για χρηματοδότηση μιας μεταμόρφωσης-αποκατάστασης η οποια θα βιντεοσκοπείται και θα παρουσιάζεται μετά την ολοκλήρωση της.
🔶️ Με αυτό τον τρόπο, ο κόσμος που ενδιαφέρεται μπορεί να θαυμάζει τα ζωντανά παραδείγματα όσων έκαναν το βήμα και πέτυχαν αλλά και οι τυχεροί πρώην ασθενείς μας θα αποκτήσουν το σώμα που ονειρεύονται.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *