ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

γαστρικο μανικι γαστρικο bypass

Ο ιατρικός τουρισμός, όσον αφορά ειδικά θέματα υγείας, είναι αρκετά διαδεδομένος σε όλο τον κόσμο.

Πολλοί άνθρωποι από τις ανεπτυγμένες χώρες ψάχνουν τρόπους να λύσουν ειδικά προβλήματα υγείας σε άλλες χώρες, κυρίως ευρωπαϊκές. Ωστόσο, υπάρχουν ασθενείς που επισκέπτονται ακόμα και το Ισραήλ και την Τουρκία για τέτοιου ειδικές επεμβάσεις λόγω του αρκετά χαμηλού κόστους τους σε αυτές τις χώρες.
Με αφορμή λοιπόν αυτά τα προβλήματα υγείας, έχουν δημιουργηθεί σε αρκετές χώρες αλλά και στην Ελλάδα, ειδικά κέντρα στα οποία χειρουργούνται άνθρωποι από όλο τον κόσμο.
Ένα τέτοιο κέντρο είναι και το δικό μας, το οποίο βοηθά στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας υπέρβαρων ασθενών με όλες τις τεχνικές κατά τις παχυσαρκίας-κατά περίπτωση-. (γαστρικό μανίκι, γαστρική πτύχωση, γαστρικός δακτύλιος και bypass).
Τα κέντρα αυτά, καθώς δέχονται ασθενείς τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, θα πρέπει να είναι καλά οργανωμένα, πιστοποιημένα, αξιόπιστα και προσεγμένα.
Πέρα των υπηρεσιών υγείας, η χώρα μας φημίζεται και για την πολιτισμική της κληρονομιά, τα μουσεία και τα αξιοθέατά της. Με τον ερχομό λοιπόν, των ασθενών στην Ελλάδα, συνδυάζεται και ο τουρισμός καθώς και η περιήγησή τους στη χώρα μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να συμβάλουν και στην ενίσχυση της οικονομίας της.!

ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Παρακολουθώντας τη μεγάλη εμπειρία χρόνων του Σωτήρη Γαβριήλ (Dr. S. Gabriel) σε ασθενείς υπέρβαρους και παχύσαρκους είναι φυσικό και επόμενο να τον επισκέπτονται από όλες τις χώρες ανά τον κόσμο. Τόσο από την Αμερική, τον Καναδά, τη Γερμανία και την Αγγλία, όσο και από τις βαλκανικές χώρες – Αλβανία, Βουλγαρία-.
Ο ιατρός Σωτήρης Γαβριήλ αποτελεί επίτιμο μέλος του ιατρικό συλλόγου της Αλβανίας και της Βουλγαρίας.
Καταλήγοντας, ως ειδικό κέντρο παχυσαρκίας θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στην βοήθεια καταπολέμησης της παχυσαρκίας. Με καθημερινή και σημαντική βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας, συνεχίζουμε να εμπνέουμε εμπιστοσύνη στους ασθενείς μας προκειμένου να λύσουν ριζικά τα προβλήματα παχυσαρκίας τους.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *