ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΠΟΤΟΞ – ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Το Gabriel’s γαστρικο μποτοξ είναι η πλέον ανώδυνη τεχνική, χωρίς καμία απολύτως επιπλοκή στα χέρια του ειδικου χειρουργού Ογκολογίας – Παχυσαρκίας – Πεπτικού, Σωτήρη Γαβριήλ, εφόσον δηλαδή εφαρμοστεί από εξαιρετικά έμπειρο χειρουργό.

Είναι η πιο οικονομική και μη επεμβατική τεχνολογία που γίνεται την τελευταία δεκαετία και έχει εξελιχθεί τόσο που παρουσιάζει θεαματικά αποτελέσματα κυρίως σε εκείνους που πήραν απότομα και ευκαιριακά κιλά αλλά και σε εκείνους που παρουσιάζουν προβλήματα παχυσαρκίας και έχουν τη διάθεση να αλλάξουν τον τρόπο ζωής και τη διατροφή τους προκειμένου να λύσουν το πρόβλημά τους διαχείρισης του σωματικού τους βάρους.

Ο Σωτηρης Γαβριήλ έχει εφαρμόσει συνολικά περισσότερα από 1.250 γαστρικα μποτοξ.
Μόνο τον τελευταίο χρόνο οι ασθενείς μας που επέλεξαν να βοηθηθούν με το Gabriel’s γαστρικο μποτοξ ήταν 827.
Αναλυτικά τα στοιχεία μας:

Ιανουάριος 2020 – Ιανουάριος 2021 : 827 γαστρικα μποτοξ

• 49% των ασθενών ηταν υπέρβαροι ανδρες και γυναικες (80-130 κιλά).

• 39% των ασθενών είχαν μικρή – ευκαιριακή αύξηση του σωματικού τους (λόγω εγκυμοσύνης, κλιμακτηριου, λογω καποιου ατυχήματος που περιόρισε τις δραστηριότητες τους ή για ψυχολογικούς λόγους). Η επιθυμία τους ήταν να χάσουν αυτά τα 15-20 κιλά που είχαν ξαφνικά πάρει.

• 12% ήταν ασθενείς με νοσογονο παχυσαρκία (130 εως και 212 κιλά), οι οποιοι κατάφεραν σε ποσοστό πολυ μεγαλο να μειώσουν σημαντικά το βάρος τους και να διευκολύνουν αισθητά την καθημερινότητα τους.

• Το μποτοξ ενδείκνυται για μια απώλεια της τάξης των 15-20 κιλών κατά μέσο όρο. Χωρίς να αποκλείεται η απώλεια περισσότερων κιλών προσεγγίζουμε με το γαστρικο μποτοξ όσους θέλουν να περιορίσουν το βάρος τους και έχουν παράλληλα την διάθεση να αλλάξουν ριζικά τρόπο ζωής και κυριως διατροφής καθώς η απώλεια εξαρτάται και από τον μεταβολισμό.

• Συνολικά το 87% όσων έχουν κάνει το γαστρικο μποτοξ δηλώνουν εξαιρετικά ικανοποιημένοι και κατάφεραν να χάσουν τα περιττά κιλά τους, ενώ ενα 13% των ασθενών παρουσίασε υποτροπή και αποφάσισε να υποβληθεί εν τέλει στο ειδικό γαστρικο μανικι προκειμένου να λύσει μόνιμα το προβλημα της παχυσαρκίας.

Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα (όταν υπήρχαν πολλά κιλά) το χειρουργείο ήταν εξαιρετικά πιο εύκολο καθώς είχε ήδη μειωθεί το σωματικό βάρος με την βοήθεια του μποτοξ.

Το σημαντικότερο από όλα είναι ο κόσμος να κατανοήσει πως πρόκειται για μια εξαιρετικά απλή τεχνική όταν όμως εφαρμοστεί από χειρουργο με εμπειρία στις ενδοσκοπησεις και εδώ και χρόνια ο κύριος Σωτηρης Γαβριήλ θεωρείται ο κορυφαίος στην συγκεκριμένη ειδικότητα.

4 replies
 1. Ιωαννης Σμυλης
  Ιωαννης Σμυλης says:

  Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το κόστος της όλης διαδικασίας και ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρεί ο ασθενής σας ευχαριστώ πολυ

  Απάντηση
  • Sotiris Gavriil
   Sotiris Gavriil says:

   Είμαστε στη διάθεσή σας να τα συζητήσουμε όλα αναλυτικά είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικώς.
   2103600414 /6932406019.

   Απάντηση
 2. Νίκος Κίτσος
  Νίκος Κίτσος says:

  Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω το κόστος του γαστρικό μποτοχ. Ενδιαφέρομαι να μειώσω το βάρος μου κατά 10 κιλα

  Απάντηση
 3. Σωτηρία χρυσουλάκη
  Σωτηρία χρυσουλάκη says:

  Γεια σας ειμαι 54 ετων τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω 10 κιλά περίπου επιπλέον και αυτό ξεκίνησε από ένα τεμπέλικο και κατά τα άλλα υγιέστατο έντερο όπου γίνονται πολλές κατακρατήσεις κατακράτησεις!
  Έχω προσπαθήσει με διατροφή αλλά το πολύ που μπορώ να κατέβω είναι μέχρι τα 62 κιλά και μετά κολλάω !
  Γυμνάζομαι κάνω διαλειμματική αερόβια με διάδρομο και βαράκια! Με ενδιαφέρει αυτό που κάνετε Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το κόστος!
  Σας ευχαριστώ πολύ!

  Απάντηση

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *