Entries by Sotiris Gavriil

HEMORROIDET: METODA MODERNE,PA DHIMBJE DHE PA PREZENCË GJAKU E TRAJTIMIT TË TYRE

Patologjia e hemorroideve, të njohura për publikun e gjerë si “majasëlli”, është një nga sëmundjet më të zakonshme që përjetojnë  njerëzit e të gjitha moshave dhe ndikon ndjeshëm  e negativisht në cilësinë e jetës së tyre të përditshme. Një në tre persona në një moment të jetës së tij vuan nga ky problem – sipas […]

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Μbipesha në fëmijëri dhe gjatë adoleshencës përbën një fenomen që ka marrë përmasa shpërthyese në vendet e zhvilluara. Një fenomen, shkaqet e të cilit duhet të kërkohet në familje dhe në mjedisin më të gjerë shoqëror ku rritet dhe zhvillohet një fëmijë. Nga njëra anë, prindërit që vuajnë nga obeziteti, shpesh herë përbëjnë një shembull […]

Mëngën Gastrike nga Dr. S. Gabriel.

Gjithë gëzim Irini dhe e dobësuar me 40 kg, 3 muaj pas ndërhyrjes me mëngën gastrike nga Dr. S. Gabriel. Ndryshimi i saj është mbresëlënës! ————————————————————————————————————— Having lost 40 kilos,Irene felt happy ,3 months after she has been operated with sleeve gastrectomy, by Dr.S.Gabriel!The change in her appearance is impressive!

ΓΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙ: ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Χειρουργήθηκε πριν απο έναν μήνα με Γαστρικο Μανίκι απο τον Dr.S.Gabriel και ειναι ευγνώμων για τη θεραπεία του σακχαρώδη διαβήτη και της παχυσαρκίας! He was operated 1 month ago with sleeve gastrectomy by Dr.S.Gabriel, he is very thankful that his diabetes and obesity problem is being cured

AKALAZIA EZOFAGEALE: GJITHÇKA PËR TRAJTIMIN E SËMUNDJES SË RRALLË

Shpesh herë shumë njerëz ngatërrojnë Akalazinë Ezofageale me sëmundjen e refluksit gastroezofageal. Disa nga simptomat – si i ashtuquajturi ’’urthi’’ – mund të duken të ngjashme te pacientin, por në realitet kjo është një sëmundje e rrallë që nuk ka lidhje me refluksin gastroezofageal dhe ju ngarkon jetësën e përditshme shumë pacientëve. Ta themi thjesht, […]