Γαστρικό μπότοξ by Dr. S. Gabriel.

Το γαστρικό μπότοξ γίνεται ενδοσκοπικά χωρίς χειρουργική επέμβαση. Κατά την τεχνική αυτή γίνεται έγχυση μπότοξ σε συγκεκριμένο σημείο στο στομάχι.

Η έγχυση αυτή μειώνει την ορμόνη «γκρελίνη» με αποτέλεσμα να μειώνεται η πείνα και η κατανάλωση τροφής και να αυξάνεται ο μεταβολισμός.

Η τεχνική του γαστρικού botox απευθύνεται σε υπέρβαρους ανθρώπους που θέλουν να μειώσουν το σωματικό βάρος τους ή σε άτομα που θέλουν να χάσουν λίγα κιλά για αισθητικούς λόγους.

Το γαστρικο μποτοξ έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε γυναίκες που παίρνουν κιλά μετά την κλιμακτήριο ή σε γυναίκες που έχουν πάρει λίγα κιλά μετά τις εγκυμοσύνες.

Γαστρικο μποτοξ

Απώλεια 15 κιλών μετά το γαστρικο μποτοξ από τον Σωτήρη Γαβριήλ.

γαστρικο botox

Το γαστρικο μποτοξ απευθύνεται ακόμα και σε ασθενείς που έχουν κάνει κάποια τεχνική κατά της παχυσαρκίας, έχει πάει καλά και έχουν πάρει λίγα κιλά μετά από χρόνια. Η τεχνική του γαστρικού μπότοξ δεν απευθύνεται σε ασθενείς με νοσογόνο παχυσαρκία που πραγματικά χρειάζονται κάποια επέμβαση (γαστρικό μανίκι, mini gastric bypass, γαστρικός δακτύλιος, γαστρική πτύχωση).

γαστρικο μποτοξ

Η συγκεκριμένη τεχνική του γαστρικού μπότοξ, παρόλο που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, έχει σχετικά θετικά αποτελέσματα και το πιο βασικό είναι πως δεν έχει επιπλοκές. Βασικό της προτέρημα είναι πως δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, παρά μόνο γαστροσκόπηση.

Το γαστρικό botox πρέπει να γίνεται από εξειδικευμένους και μόνο ιατρούς.

Γαστρικο μποτοξ

Μετά το Γαστρικο Μποτοξ από τον Δρ. Σωτήρη Γαβριήλ


Γαστρικο μποτοξ

Έχασε 22 κιλά μέσα σε 3,5 μήνες μετά το Gabriel’s Γαστρικο Μποτοξ

Συχνές Ερωτήσεις

γαστρικο botox πόσα κιλά θα χάσω

Το γαστρικό μπότοξ είναι μια τεχνική που μιμείται το γαστρικό μανίκι. Εφαρμόζεται όμως με γαστροσκόπηση και όχι με χειρουργική επέμβαση. Η τεχνική του γαστρικού botox απευθύνεται σε υπέρβαρους ανθρώπους που θέλουν να μειώσουν το σωματικό βάρος τους ή σε άτομα που θέλουν να χάσουν λίγα κιλά για αισθητικούς λόγους. Το γαστρικο botox είναι η ιδανική μέθοδος για εκείνους που πήραν ευκαιριακά κιλά μετά από διακοπές ή μια εγκυμοσύνη. Είναι επίσης η ιδανική μέθοδος για ανθρώπους που έκαναν στο παρελθόν επέμβαση (γαστρικο μανικι, γαστρικο bypass, γαστρική πτύχωση κ.α) και παρουσιάζουν υποτροπή της παχυσαρκίας.

γαστρικο botox τιμη

Το γαστρικό μπότοξ είναι η πιο προσιτή και οικονομική επιλογή για την απώλεια κιλών καθώς είναι μια μέθοδος που μιμείται το γαστρικο μανικι και τα αποτελέσματα του είναι θεαματικά χωρίς να πρόκειται για χειρουργική επέμβαση.

Γαστρικο μποτοξ

Υπέροχη και πάντα στα φυσιολογικά της κιλά μετά το γαστρικο μποτοξ από τον Σωτήρη Γαβριήλ.

ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ 

Το Gabriel’s γαστρικό μπότοξ είναι η πλέον ανώδυνη τεχνική, χωρίς καμία απολύτως επιπλοκή στα χέρια του ειδικου χειρουργού Ογκολογίας – Παχυσαρκίας – Πεπτικού, Σωτήρη Γαβριήλ, εφόσον δηλαδή εφαρμοστεί από εξαιρετικά έμπειρο χειρουργό.

Γαστρικο μποτοξ

Θεαματικά αποτελέσματα μετά το γαστρικο μποτοξ

Είναι η πιο οικονομική και μη επεμβατική τεχνολογία που γίνεται την τελευταία δεκαετία και έχει εξελιχθεί τόσο που παρουσιάζει θεαματικά αποτελέσματα κυρίως σε εκείνους που πήραν απότομα και ευκαιριακά κιλά αλλά και σε εκείνους που παρουσιάζουν προβλήματα παχυσαρκίας και έχουν τη διάθεση να αλλάξουν τον τρόπο ζωής και τη διατροφή τους προκειμένου να λύσουν το πρόβλημά τους διαχείρισης του σωματικού τους βάρους.

Γαστρικο μποτοξ

Εξαιρετικά αποτελέσματα με το γαστρικο μποτοξ απο τον Σωτήρη Γαβριήλ.

Ο Σωτηρης Γαβριήλ έχει εφαρμόσει συνολικά περισσότερα από 2.250 γαστρικα μποτοξ.
Μόνο τον τελευταίο χρόνο οι ασθενείς μας που επέλεξαν να βοηθηθούν με το Gabriel’s γαστρικο μποτοξ ήταν 996.
Αναλυτικά τα στοιχεία μας:

Ιανουάριος 2020 – Ιανουάριος 2021 : 827 γαστρικα μποτοξ

• 49% των ασθενών ηταν υπέρβαροι ανδρες και γυναικες (80-130 κιλά).

Γαστρικο μποτοξ

Αποτελεσματα μετά το γαστρικο μποτοξ

• 39% των ασθενών είχαν μικρή – ευκαιριακή αύξηση του σωματικού τους (λόγω εγκυμοσύνης, κλιμακτηριου, λογω καποιου ατυχήματος που περιόρισε τις δραστηριότητες τους ή για ψυχολογικούς λόγους). Η επιθυμία τους ήταν να χάσουν αυτά τα 15-20 κιλά που είχαν ξαφνικά πάρει.

Γαστρικο μποτοξ

Αποτελεσματα μετά το γαστρικο μποτοξ σε γυναίκα 52 ετών στην εμμηνόπαυση.

• 12% ήταν ασθενείς με νοσογονο παχυσαρκία (130 εως και 212 κιλά), οι οποιοι κατάφεραν σε ποσοστό πολυ μεγαλο να μειώσουν σημαντικά το βάρος τους και να διευκολύνουν αισθητά την καθημερινότητα τους.

Γαστρικο μποτοξ

Αποτελεσματα μετά το γαστρικο μποτοξ

• Το μποτοξ ενδείκνυται για μια απώλεια της τάξης των 15-20 κιλών κατά μέσο όρο. Χωρίς να αποκλείεται η απώλεια περισσότερων κιλών προσεγγίζουμε με το γαστρικο μποτοξ όσους θέλουν να περιορίσουν το βάρος τους και έχουν παράλληλα την διάθεση να αλλάξουν ριζικά τρόπο ζωής και κυριως διατροφής καθώς η απώλεια εξαρτάται και από τον μεταβολισμό.

Γαστρικο μποτοξ

Απώλεια 15 κιλών μετά το γαστρικο μποτοξ από τον Σωτήρη Γαβριήλ.

• Συνολικά το 87% όσων έχουν κάνει το γαστρικο μποτοξ δηλώνουν εξαιρετικά ικανοποιημένοι και κατάφεραν να χάσουν τα περιττά κιλά τους, ενώ ενα 13% των ασθενών παρουσίασε υποτροπή και αποφάσισε να υποβληθεί εν τέλει στο ειδικό γαστρικο μανικι προκειμένου να λύσει μόνιμα το προβλημα της παχυσαρκίας.

Γαστρικο μποτοξ

Απώλεια σχεδον 20 κιλών μετά το γαστρικο μποτοξ από τον Σωτήρη Γαβριήλ.

Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα (όταν υπήρχαν πολλά κιλά) το χειρουργείο ήταν εξαιρετικά πιο εύκολο καθώς είχε ήδη μειωθεί το σωματικό βάρος με την βοήθεια του μποτοξ.

Γαστρικο μποτοξ

Το γαστρικό μπότοξ λειτουργεί εξαιρετικά βοηθητικά για εκείνους που θέλουν να χάσουν γύρω στα 20 κιλα

Το σημαντικότερο από όλα είναι ο κόσμος να κατανοήσει πως πρόκειται για μια εξαιρετικά απλή τεχνική όταν όμως εφαρμοστεί από χειρουργο με εμπειρία στις ενδοσκοπησεις και εδώ και χρόνια ο κύριος Σωτηρης Γαβριήλ θεωρείται ο κορυφαίος στην συγκεκριμένη ειδικότητα.

This post is also available in: ΑγγλικαΑλβανικαΒουλγαρικα