Ειμαι 180 κιλα. Μπορω να κανω το γαστρικο μποτοξ;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν το γαστρικο μποτοξ έχει αποτέλεσμα σε άτομο με βάρος 180 κιλά ή εάν θα πρέπει να κάνω το γαστρικο μανικι και το γαστρικο bypass.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Σε καμία περίπτωση δεν είναι η ιδανική τεχνική για την περίπτωση αυτή καθως τα κιλα που πρέπει να χασετε ειναι αρκετά και το γαστρικο μποτοξ απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να χάσουν λιγότερα κιλά. (20-40). Σαφώς όμως και θα χάσετε κιλά, και αρκετά μάλιστα, όμως όχι όλα όσα πρέπει να χάσετε. Αν είστε απόλυτα συνειδητοποιημένη πως θα κάνετε παράλληλα κι εσείς προσπάθεια θα χάσετε αρκετά κιλά. 40 κιλά σίγουρα θα χαθούν και σε ενα χρόνο αν θέλετε μπορούμε να το επαναλάβουμε για να συνεχίσετε την προσπάθεια. Ιδανικά όμως θα πρέπει να κάνετε το ειδικό γαστρικο μανικι ή το ειδικό γαστρικο bypass. Θα πρέπει να σας δω από κοντά.

2 replies
 1. Marina
  Marina says:

  Καλησπέρα. Πάντοτε στην ζωή μου υπήρξα υπέρβαρη κ μετά απο 2 εγκυμοσύνες πλέον παχύσαρκη. Ζυγίζω 96 κιλά , θέλω να γίνω 60. Θα μπορούσε το γαστρικό μπότοξ να βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση;

  Απάντηση
  • Sotiris Gavriil
   Sotiris Gavriil says:

   Θα μπορούσε να βοηθήσει το Gabriel’s γαστρικο μποτοξ. Ιδανικά όμως θα πρέπει να έρθετε να σας δω από κοντά και να σιγουρεψουμε πως είναι μια τεχνική που θα αποδώσει στην περίπτωση σας. 6932406019 και 2103600414 είναι τα τηλέφωνα επικοινωνίας.

   Απάντηση

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *