Αντικατεστησα τον δακτυλιο με πτυχωση και πηρα κιλα, τι να κανω;

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατρέ καλησπέρα. Το 2006 είχα βάλει δακτύλιο και είχα χάσει 70 σχεδόν κιλά. Σιγά σιγά είχα αρχίσει να βάζω κιλά μέχρι το 2014 που είχα πάρει σχεδόν 20 κιλά, αποφάσισα να κάνω αντικατάσταση του δακτυλίου με πτύχωση. Το αποτέλεσμα δραματικό. Από τον Μάρτιο του 2014 μέχρι και σήμερα εχω πάρει σχεδόν ακόμα 30 κιλά. Υπάρχει επιστροφή;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Καλησπέρα. Όπως έχουμε πει και από κοντά, παρόλο που πήγες πολύ καλά με τις περιοριστικές τεχνικές, όπως ο γαστρικός δακτύλιος και η πτύχωση, δείχνεις να παρουσιάζεις υποτροπή παχυσαρκίας, παρόλο που όλες οι εργαστηριακές μελέτες που κάναμε δείχνουν ότι οι τεχνικές δουλεύουν σωστά. Στην δική σου περίπτωση, η μόνη τεχνική που θα βοηθήσει, είναι το να συμπληρωθεί η τεχνική με γαστρικό bypass,ώστε να μην απορροφάται όλο το φαγητό που τρως. Στην δικιά σου λοιπόν περίπτωση το γαστρικό bypass είναι και η μοναδική λύση.

2 replies
 1. Νατασα
  Νατασα says:

  Καλησπέρα γιατρέ κ Χρόνια πολλά. Έχω κάνει γαστρικη πτυχοση 30 Μαΐου 2019 αλλά τώρα τελευταία βλέπω ότι μένω στάσιμη και δεν μπορώ να χάσω αλλά κιλά τι μπορώ να κάνω?

  Απάντηση
  • Sotiris Gavriil
   Sotiris Gavriil says:

   Η πτυχωση είναι μια τεχνική η οποία προορίζεται κατά κύριο λόγο για την αντιμετώπιση της ευκαιριακής παχυσαρκίας, πράγμα που συνεπάγεται την μεγάλη πιθανότητα υποτροπής στο μέλλον. Γι αυτό λέμε ότι το ειδικό γαστρικο μανίκι είναι η ριζική λύση. Εσείς τώρα πρέπει να κάνετε το Gabriel’s γαστρικο μποτοξ για να σταματήσετε την υποτροπή. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6932406019 ή κλείστε ραντεβού στο 2103600414.

   Απάντηση

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *